Op zaterdag 11 mei a.s. organiseert Mannenkoor St.Caecilia Linne een voorjaarsconcert. Dit concert wordt mede opgeluisterd door Mannenkoor Die Sevensanghers uit Sevenum en Zangvereniging Maas- en Neergalm uit Neer.

Het mannenkoor Die Sevensanghers, bestaat uit 48 actieve zangers. Het repertoire varieert van opera, musicals en spirituals tot oud-Hollandse liederen en Byzantijnse gezangen. Het koor staat onder leiding van dirigent Vincent Oostenbrink en wordt op piano begeleid door Von Reijnders.

Zangvereniging Maas- en Neergalm, bestaat uit een 60-tal actieve zangers. Het koor zingt een zeer gevarieerd repertoire zoals volksliederen uit diverse landen, liederen uit de jaren zestig maar ook koormuziek waaronder van Gounod, Bizet, Verdi. Het koor staat onder leiding van Sylvia Berghs en wordt op piano begeleid door Jean-Pierre Steijvers.

Mannenkoor St.Caecilia Linne bestaat uit een 50-tal actieve zangers. Dit koor heeft met bekende moderne werken een andere weg ingeslagen. Uiteraard zullen opera- en operettemuziek en musicals niet ontbreken in het repertoire. Het koor staat onder leiding van Piet Tobben en wordt op de piano begeleid door Ben van Daal.

Wij nodigen u graag uit om dit voorjaarsconcert bij te wonen dat zal plaatsvinden op zaterdag 11 mei in Party Centrum de Harmonie, Grotestraat 9 te Linne.
Zaal is open vanaf 19.30 uur, aanvang concert om 20.00 uur en de toegang is vrij.

Voorjaarsconcert