Na zorgvuldige afwegingen heeft het bestuur van Mannenkoor St.Caecilia Linne het besluit genomen dat het kerstconcert dit jaar jammer genoeg geen doorgang kan vinden. Ook het opluisteren van de H.Mis op 2e kerstdag gaat niet door. De huidige opleving van de coronapandemie en de aangescherpte maatregelen laten dit niet toe. Een veilige omgeving voor koor en publiek is immers een belangrijke voorwaarde om te kunnen concerteren. Wat had het mannenkoor zich daarop verheugd. In het jaar van haar 100-jarig bestaan had dit een van de hoogtepunten moeten zijn. Vorig jaar kon het kerstconcert en opluisteren H.Mis op 2e kerstdag om dezelfde redenen ook al niet door kon gaan.

Het mannenkoor gaat echter niet bij de pakken neerzitten en richt zijn pijlen nu op het jaar 2022. Een jaar waarin het koor hoopt weer mooie concerten voor u te mogen verzorgen. Het koor is hiervoor in september al gestart met het instuderen van nieuw repertoire.

Mannenkoor St.Caecilia Linne wenst u ondanks de coronaperikelen alvast fijne feestdagen toe en hoopt u graag te zien bij een van onze uitvoeringen in 2022.

Afgelasting uitvoeringen